Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 14

Thread: Is Keith's Muffler & Brakes in Westland closed?

  1. #1
    Forum Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    2,223

    Question Is Keith's Muffler & Brakes in Westland closed?

    A couple people here suggested I call Keith regarding the exhaust work I need done on my new 95 5.0, so I looked up some info on his business.
    There were a bunch of reviews from Yelp and Google, all of them were great.

    I drove the car up here Friday from Nashville and I have all of the parts so I decided to give them a call on my way home from work today...
    The number listed everywhere online, (734) 722-7900, is out of service/disconnected according to Verizon.

    Just wondering if anyone had any insight on this... Westland is out of my way, I can't really just swing by there to see what's up.

    Sounded like a great place to take the car...

  2. #2
    Club Sponsor 99SaleenSpeedster's Avatar
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    Westland, MI
    Posts
    4,358

    Default

    I just saw Keith a few weeks back and he said business was great. Power was out all over in that area, so I’m sure that was the issue with the phone.

  3. #3
    Forum Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Westland
    Posts
    2,372

    Default

    He just installed my h-pipe about a month or less ago. Bring the car in the morning, its always done within a couple hours.

  4. #4
    Forum Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    2,223

    Default

    Sounds legit... I've heard all good things about Keith's.

  5. #5
    Forum Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Ann Arbor, MI
    Posts
    2,223

    Default

    Quote Originally Posted by 99SaleenSpeedster View Post
    I just saw Keith a few weeks back and he said business was great. Power was out all over in that area, so I’m sure that was the issue with the phone.
    Power outage, that sounds like a sure explanation for it.
    I guess it never occurred to me since power outages were pretty minimal out this way... I'd bet this was the issue.

  6. #6
    Forum Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Westland
    Posts
    2,372

    Default

    So getting under my car today I notice this. A pipe welded between the tail pipes and clamped to my sway bar. I removed the clamp before taking the photo. Now I gotta go back to Keith's tomorrow and have them remove this. No idea why they would do such a thing.

    Untitled by michiganz, on Flickr

  7. #7
    Club Member Golden's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    MI
    Posts
    22,050

    Default

    Well that's odd!
    1999 Z28. A4. Magnaflow catback and a lid. 58k miles.
    2016 Silverado. DD.

  8. #8
    Club Member cobrarwanab's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Dearborn Heights
    Posts
    2,667

    Default

    might have been a jig bar to hold the exhaust in place while being assembled?


    Here i am, what are your other 2 wishes?

  9. #9
    Club Member Anthony's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    I dont feel tardy
    Posts
    9,824

    Default

    And
    POSSIBLY forgot to remove it before letting you leave

  10. #10
    Forum Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Westland
    Posts
    2,372

    Default

    Quote Originally Posted by cobrarwanab View Post
    might have been a jig bar to hold the exhaust in place while being assembled?
    That makes logical sense; they did have to modify the catback to fit the new midpipe.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •