Results 1 to 8 of 8

Thread: Anyone proficient with Solidworks PDM & Card lists?

  1. #1
    Forum Member furian76's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,621

    Default Anyone proficient with Solidworks PDM & Card lists?

    I am using SQL Lists to generate the data I need to use within a CARD for PDM. But I have not found a way to link the data sets I have so that if Item A is selected it would allow a second read only text field to display additional data related to item A. But specifically using the list from my database. That way if my data is updated or added to, no one has to do anything beyond just adding the data to the database input screen and all the pdm card data will update automatically.

  2. #2
    Club Member dline's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    The Shores
    Posts
    8,632

    Default

    I can ask my coworker
    15 Wrangler
    15 RAM v6

    Fiat Mopars!

  3. #3
    Forum Member furian76's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,621

    Default

    Quote Originally Posted by dline View Post
    I can ask my coworker
    That would be appreciated

  4. #4
    Forum Member furian76's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,621

    Default

    Quote Originally Posted by dline View Post
    I can ask my coworker
    Any luck with your coworker? We've been trying to find a work around or correct path for this for a week now. But the latest changes in SW2022 prevent multiple columns in list and complicate things slightly.

  5. #5
    Club Member dline's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    The Shores
    Posts
    8,632

    Default

    He needs to know what you are trying to do exactly pm me your number
    15 Wrangler
    15 RAM v6

    Fiat Mopars!

  6. #6
    Forum Member furian76's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,621

    Default

    Sent, much appreciated

  7. #7
    Club Member dline's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    The Shores
    Posts
    8,632

    Default

    Know of anyone hiring Solidworks jobs?
    15 Wrangler
    15 RAM v6

    Fiat Mopars!

  8. #8
    Forum Member furian76's Avatar
    Join Date
    May 2008
    Posts
    1,621

    Default

    Hmm, not specifically. but I know a lot of packaging houses use it.
    And Michigan has a lot of them.
    I would look up these few businesses to see if they have any openings that meet your qualifications.

    Bradford, Pak-Rite, IFR, Seagate, ORBIS. Those are all packaging related companies. I know that Automotive wise, several companies utilize Solidworks for their packaging. And if you have any knowledge of Creo or Inventor, that could also open a few additional doors for you. But Solidworks is a self limiting platform wage wise. I have not seen wages go sky high with the software. Mainly between $20-$40. But there may be a few outliers depending on state and qualifications. NX and Catia are where the bigger wages are.

    I would also look up places like Aerotek to see if they have any openings for Solidworks. you could use that as an indicator for places that are looking.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •